woensdag 11 april 2012

Hein’s Hoekje, deel 2: Bevrijdings pop 2011


Ben Saunders Waylon en Baseballs, allemaal te gek. Wat kan Waylon goed zingen zeg. Echt vet awesome. En Ben echt cool kan niet beter. Ga zo door Ben. En Baseballs wat een entertaiment zeg, zeker die brandende piano was vet cool. De leukste vond ik denkt ik Do you wanna make me crazzy right now. Was je er zelf, dan had je geluk. En zo niet, helaas pindakaas. Volgende 5 mei kan je het meemaken.

                           Hein


(Toevoeging van de redactie) Het programma voor 2012 in Haarlem is deels bekend:

Bevrijdingspop Haarlem, dat dit jaar zijn 32e editie beleeft, maakt vandaag een groot deel van de artiesten bekend die op 5 mei op het podium staan. Wederom zijn het namen uit binnen- en buitenland; gevestigd en opkomend. Bands en acts die in Haarlem zullen optreden, zijn o.a. Ben Howard, Spinvis, Echo and the Bunnymen en De Jeugd van Tegenwoordig.

Andere namen die deel uitmaken van de programmering zijn Case Mayfield, Bombay Show Pig, ED, Rebel Soul Collective, Eefje de Visser, Bart B More en Sef en Gers Pardoel. Natuurlijk ontbreekt ook dit jaar de winnaar van de Rob Acda Awards niet, die traditiegetrouw op 5 mei het Houtpodium mag openen. Deze naam wordt 30 maart tijdens de finale bekend.

Eerder maakte Bevrijdingspop al bekend dat Nick & Simon per helikopter het festival aandoen, en om 5 voor 5 heel Nederland meenemen in een live-wave voor vrijheid.

Locatie en tijden
Bevrijdingspop 2012 vindt zoals ieder jaar plaats op 5 mei. Op het Vlooienveld (Haarlemmer Hout) komt het Hout Podium te staan met een gevarieerde
programmering van 12.00 tot 24.00 uur.

Voor actuele informatie: link

Geen opmerkingen:

Een reactie posten