maandag 20 januari 2014

Korte impressie van The Wall van Roger Watersfoto, Milko van Valen
Zondag 8 september gaf Roger Waters zijn show The Wall in de Arena. Bij binnenkomst in de zaal stond een deel van de muur al als decor opgebouwd, en deze werd compleet gemaakt terwijl de show gegeven werd. Hij gaf een energiek optreden met veel spektakel. Terwijl de muur werd gebouwd werd deze ook als scherm gebruikt voor allerlei projecties om de show te ondersteunen. De kwaliteit van de muziek was geweldig de show kwam zo samen met alle projecties perfect tot zijn recht, na meer dan 30 jaar de zelfde show opvoeren is het Waters zo toch gelukt de show modern te houden.

Het publiek heeft de hele show aandachtig staan luisteren en uitbundig meegezongen. De uitvoering van Waters en zijn band was werkelijk geweldig en bij de productie van de show was werkelijk gen detail over het hoofd gezien. Het spektakel werd compleet aan het einde van 'The Trial' waar traditiegetrouw de muur kwam vallen en het publiek als een stem mee aan het schreeuwen was.

Waters gaf als 69 jarige man nog steeds een gezonde indruk en gaf een hele energieke show waar ik heel erg van heb genoten en ik graag nog vaker zou bezoeken. 

Milko van Valen


Geen opmerkingen:

Een reactie posten