dinsdag 13 oktober 2015

WoNo Magazine lezers actie: Met korting naar het Miss & Mister Fantasy EventI.s.m. Fashion and Music biedt WoNo Magazine de volgende actie aan. Voor €7,- naar het Miss en Mister Fantasy Event! Geïnterresseerd? Lees snel verder.

Op zaterdag 24 oktober a.s. wordt er na de Gothic & Fantasy Beurs in de Broodfabriek het Miss & Mister Fantasy Event gehouden in Saturnus te Scheveningen.

Een fantastische line-up van 3 regionaal bekende bands die prachtig passen in het thema Gothic & Fantasy. Ook zal er een modeshow plaatsvinden in het thema. Deze geeft een goed inzicht wat fantasy inhoudt.

De organisatie heeft dit evenement interactief gemaakt en dat betekent dat je als publiek helemaal los mag gaan in het thema Fantasy. Kom dan ook als elfje, heks, goblin of ander fantasy figuur naar de party en wie weet wordt jij wel gekozen tot Mr. of Mrs. Fantasy! Er is een mooie prijs ter beschikking gesteld, dus reden genoeg om je mooi uit te dossen!

De avond zal verder worden ingevuld met bands. Als eerste bijt A Piece of Orpheus het spits af. A femal-fronted band en zij brengen symfonische rock met metal invloeden en worden vergeleken met Evanescence en Dream Theater. Daarna zal Phoenix Lights het podium betreden, hun muziek is karakteristiek, melancholisch en heeft invloeden van progressieve en psychedelische rock.

Als laatste maakt A New Dawn hun opwachting, een eclectische metalband met 2 vrouwelijke vocals, een harde baslijn en een geweldige combinatie van gitaar en drums.

Tijdens de modeshow zal JBF de catwalk vullen met vocale live muziek.

Tussen de bands door zal een speciale DJ de avond vullen met geweldige progressieve en symfonische metalbands. Toegangskaarten zijn verkrijgbaar in de voorverkoop (€12,00) op verkoop@fashionandmusic.nl, of aan de deur (€14,00).


WoNo ACTIE:
o.v.v. WoNo Magazine kosten de kaarten in de voorverkoop slechts € 7,=. Exclusief voor WoNo-lezers! Dus ga naar


en haal binnen die kaarten!
 Het event vindt plaats in Saturnus, Keizerstraat 58, 2584 BK Scheveningen.

Wo.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten