maandag 22 februari 2016

19 maart. Tweede editie Fashion & Music

Liefhebbers van de nieuwste mode en muziek kunnen op zaterdag 19 maart 2016 hun hart ophalen in het Floratheater in Delft. Daar vindt de tweede editie plaats van Fashion & Music. Opnieuw een bruisende show waarin opkomende talenten hun laatste modeontwerpen en songs presenteren.  
Fashion & Music is een initiatief van fotograaf  en talentscout Jan de Bloois. Vanuit zijn passie voor mode en muziek is hij constant op pad om nieuw talent te ontdekken. Hij helpt deze creatieve mensen met het omzetten van hun passie in tastbaar succes door middel van een podium en uniek programma.  

Organisch
Van 20:00 uur tot 23:30 uur wordt de bezoeker getrakteerd op de nieuwste mode en lekkerste live soul-, pop- en rockmuziek. Veel meer dan tijdens de eerste editie zullen muziek en catwalks organisch in elkaar overvloeien. De avond wordt opgesierd met de klanken van de authentieke soul/bebop van Tracin’ Tracy, de broeierige mix van soul en jazz van Diona Fox & Her Ragdolls, de R&B en pop van het trio JBF, de melodische piano rock van The Stream, singer-songwriter Kittah Moore en pop/metalzangeres  Laura Guldemond. Om het concept van Fashion and Music extra kracht bij te zetten, zullen twee vocalisten ook als model optreden.

Op de catwalks zullen 20 professionele modellen creaties tonen van een nieuwe lichting fashion designers. Alisha Faites La Mode en Habesha Couture presenteren door Afrika geïnspireerde ontwerpen en Baifall Dream komt met een nieuwe serie originele leren jassen, beïnvloed door street-afro-pop-art. Kevin Leslie showt zijn laatste collectie in stijlvolle herenkostuums en I.ari Creation etaleert haar uitdagende damescollectie. Cryzalis maakt het modegedeelte af met luxe handgemaakte maskers.
Floratheater
Het Floratheater is een sfeervol podium in het hart van Delft. Jaarlijks vinden er diverse voorstellingen plaats op het gebied van muziek en toneel. Ook dient het theater ieder jaar weer als een van de podia voor het Jazz Festival Delft. 

.No

Geen opmerkingen:

Een reactie posten