dinsdag 21 juni 2016

Hulp actie voor The Royal Engineers!!!!, (donderdag 23-06 in Ekko Utrecht)

Een paar weken terug stond er een ronkende recensie op dit blog over de eerste single van The Royal Engineers. De band heeft wegens een heel vervelende brand dringend hulp nodig. Lees hieronder verder over hoe jij kunt helpen, maar ga vooral ook luisteren. Dit is een van de leukste nieuwe bandjes van 2016.

Hier is het persbericht met de oproep:PERSBERICHT
21 juni 2016


CROWD-FUND ACTIE THE ROYAL ENGINEERS MOET €10.000,- OPLEVEREN VOOR NIEUWE TOURBUS EN INSTRUMENTENDe Utrechtse band The Royal Engineers heeft een zware klap gehad: een busbrand waarbij alle instrumenten binnen 60 seconden verloren zijn gegaan. Hier willen we niet te lang bij stilstaan, sterker nog; The Royal Engineers zelf willen vooruit, herstellen, optreden en weer muziek maken.

In samenwerking met de Utrechtse popzaal EKKO wordt op 23 juni een benefiet mini-festival georganiseerd met een geweldige line-up (DeWolff, The Cosmic Carnaval, Mooi Weer Op Straat en natuurlijk The Royal Engineers).

Op deze avond wordt de videoclip geschoten van de succesvolle single ‘Aeroplane’ die regelmatig op de radio te horen is. Bovendien wordt door middel van een crowd-fund actie geld ingezameld om The Royal Engineers weer on-the-road te krijgen.

"Het bedrag van €10.000,- is nodig om een tourbus, instrumenten en apparatuur aan te kunnen schaffen, zodat we verder kunnen met wat we het liefste doen, muziek maken en optreden", aldus frontman René Geelhoed. "Fans kunnen geld doneren, een uniek exemplaar van de EP bestellen, of samen met de band genieten van een lunch, borrel of bierproeverij."

Voor meer informatie over de crowd-fund actie: https://www.voordekunst.nl/projecten/4715

Geen opmerkingen:

Een reactie posten